Site Overlay

RETIRS DE PRIMAVERA

RETIR ADOLESCENTS 14 A 18 ANYS

Descobrir a Jesús i comprendre l'impacte que ha tingut en les nostres vides és només el començament. Jesús ens ha ensenyat, al llarg de la Bíblia, diferents formes per a aprofundir en la nostra relació amb Déu i enamorar-nos més d'Ell. En lloc de conformar-nos amb el que ja coneixem, estem decidits a portar la nostra relació amb Déu a un altre *Level. No ens detindrem en els conceptes que ja coneixem de memòria; més aviat busquem que tinguin un significat en les nostres vides perquè volem explorar, aprofundir i experimentar el seu amor cada dia més. (Feix clic sobre la imatge per a saber més)

RETIR PER A JOVES DE 18 A 27 ANYS

El Senyor ens convida a seguir-li, ens ensenya com hem de viure, i que fer, però nosaltres sempre tenim noves excuses... Quina és la teva? En aquest retir parlarem d'això...T'ho perdràs? Vine i coneix més joves com el teu, comparteix i escolta el que Déu està fent en la teva generació i veuràs com la teva fe creix en comunitat. (Haz click sobre la imagen para saber más)

RETIR PREADOLESCENTS 8 A 13 ANYS

Com seria passar un dia amb Jesús? En aquest retir aprendrem com invertia Jesús el seu temps durant els diferents moments del dia, que coses eren importants per a ell i amb qui els compartia i també tindrem l'oportunitat de realitzar junts un curtmetratge sobre Jesus llums, càmera i acció! serem per un cap de setmana guionistes, camerògrafs, escenògrafs i actors. (Feix clic sobre la imatge per a saber més)(Haz click sobre la imagen para saber más)

caCatalan
Powered by TranslatePress